Sportbeurs Hoorn Beweegt Festival

actie en vermaak voor jong en oud

Op zondag 23 september 2018 organiseert Team Sport Hoorn de sportbeurs ´Hoorn beweegt Festival´. Iedereen is tussen 11.00 en 15.00 uur welkom tijdens dit gratis evenement om kennis te maken met het sport- en beweegaanbod in Hoorn.

Programma

Team Sport Hoorn werkt nauw samen met veel plaatselijke verenigingen en organisaties om er een gezellige en geslaagde familiedag van te maken! Er zijn meer dan zestig aanbieders aanwezig om hun sport aan de bezoekers te presenteren. Samen verzorgen zij verschillende activiteiten voor jong en oud. Je kunt de sporten zien en, nog beter, zelf ervaren. Tijdens de sportbeurs kun je gratis clinics, demonstraties en proeftrainingen bijwonen.

Voor jong ..

Er is een mobiele klimwand aanwezig en een tokkelbaan. Schaatsen kan op de 100m2 kunststof ijsbaan. Bekend van de kermis zijn de bungee trampolines. Er staan er vier voor jullie klaar.

En oud …

Olga Commandeur zal tijdens Hoorn Beweeg Festival een warming up en workshop geven. Deze is voor iedereen toegankelijk. Later op de dag geeft zij ook een warming-up voor de wandelaars van het programma ‘Hoorn Beweegt’.

Winnen

Tijdens Hoorn Beweegt Festival wordt een stoere mountainbike verloot.

Het exacte programma wordt spoedig bekendgemaakt. Wil je niks missen volg ons dan op facebook.