Locatie Zwem- en recreatiebad De Waterhoorn

SOORT ORGANISATIE DOE ACTIVITEIT
DUIKEN / SNORKELEN / ZWEMLES AAN KINDEREN MET AUTISME FRENSCH HIGHLAND RESIDENCE Vind je het leuk om te snorkelen en te duiken? Frensche Highland Residance helpt u erbij! U kunt om 12.00 uur bij ons terecht voor een proefles snorkelduiken.
INFORMATIESTAND ZWEM -EN RECREATIEBAD DE WATERHOORN Voor waterplezier kunt u terecht in het recreatiebad met fonteinen, een 72 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek en wildwaterrivier. Alles is aanwezig voor vele uren waterplezier voor alle leeftijden. Tijdens de sportbeurs kunt u bij de informatiestand terecht voor algemene informatie.
KANOVAREN K.V. FLEVO Altijd al willen kanovaren? U kunt om 14.00 uur bij ons terecht in het zwembad!
ONDERWATERSPORT NEKTON Onder Water Vereniging Nekton is een duikvereniging die voor zijn leden o.a. Sportduik- en 1-, 2- en 3-sterren brevetopleidingen verzorgd. Ook zijn er vele duikspecialities zoals b.v. wrakduiken, driftduiken, ijsduiken en onderwaterbiologie waar je bij o.w.v. Nekon opleidingen in kunt volgen. Meer informatie bij onze informatiestand.
REDDINGSZWEMMEN REDDINGSBRIGADE NOTWIN Je kunt bij reddingsbrigade Notwin terecht voor varend redden, zwemmend redden en conditie zwemmen. Tijdens de sportbeurs kunt u om 13.30 uur een proefles volgen.
VINZWEMMEN MONOVINZZ Voor Vinzwemmen kunt u bij Monovinzz terecht! Om 12.30 uur kunt u tijdens de sportbeurs een proefles volgen.
ZWEMMEN ZWEMVERENIGING INO Zwemvereniging INO is een recreatieve vereniging voor jong en oud. Zwemvereniging INO is er voor iedereen die zijn A-diploma heeft behaald. Meer informatie bij onze informatiestand.
ZWEMMEN ZWEMVERENIGING HOORN Maak kennis met Zwemvereniging Hoorn en doe mee met verschillende zwemactiviteiten om 13.00 uur.
ZWEMMEN LONGPATIENTEN LONGFONDS PATIENTENVERENIGING WEST-FRIESLAND Het longfonds strijdt voor gezonde longen en tegen longziekten. Meer informatie bij onze stand op de sportbeurs.