Locatie Hoornse Ren- en Toer Club (HRTC)

SOORT ORGANISATIE DOE ACTIVITEIT
ATLETIEK AV HOLLANDIA Voor jong en oud een spannende 30 meter sprint! Kom uw tijd meten tijdens de sportbeurs.
HARDLOPEN LOOPGROEP HOORN Bent u opzoek naar een hardloop groep? Loopgroep Hoorn staat voor u klaar met een proefles tijdens de sportbeurs!
INFORMATIESTAND IJSBAAN DE WESTFRIES IJsbaan de Westfries staat tijdens de sportbeurs voor u klaar met de bekende Koek en Zopie wagen!
INFORMATIESTAND NADINE OK RUN Nadine OK Run is er voor iedereen met afstanden van 1,2 (kids) 5 en 10 km hardlopen voor volwassenen. Overigens kunt u mee doen met een wandeltocht. Meer informatie bij de stand tijdens de sportbeurs.
INLINE SKATING RADBOUD INLINE SKATING Vind je het leuk om te skaten? Radboud Inline Skating is er bij! Bezoek ons tijdens de sportbeurs.
Klimmen en tokkelen FUN2SPORT Fun2Sport is gespecialiseerd in het organiseren van sport en spel activiteiten en evenementen. Van de mobiele klimwand van wel 7 meter, vlotbouwen, tokkelbaan tot het jaarlijks terugkerende beachvolleybal toernooi. Kom klimmen en tokkelen tijdens de sportbeurs.
SCHAATSEN STG HOORN STG Hoorn is er bij met de leukste schaatsonderdelen. Schaatsplanken, schaatssprongen, lopen, skeeleren en fietsen. Kom bij ons oefenen op de schaatsplanken tijdens de sportbeurs.
SCHAATSEN STG PURMEREND (Schaatstrainingsgroep Purmerend voor Purmerend en Omstreken Waterland, Zeevang, Beemster, Schermer, Avenhorn, de Goorn, Ursem, de Rijp en Graftdijken) STG Purmerend heeft als doel het bevorderen van de wedstrijdschaatssport door het organiseren van een hierop gericht trainingsprogramma en clubwedstrijden. Meer informatie bij de stand tijdens de sportbeurs.
SHORTTRACK SCHAATSEN SHORTTRACK HOORN Kom shorttracken op de ijsbaan. Jong, oud gevorderd of beginner iedereen is welkom!
WIELRENNEN HOORNSE REN EN TOERCLUB Zou u eens willen Slow Biken? HRTC biedt u de mogelijkheid tijdens de sportbeurs.