Locatie Hoofdlocatie Sportcentrum Hoorn

SOORT ORGANISATIE DOE ACTIVITEIT
BADMINTON RBC SLASH Vind u het leuk om te badmintonnen? Kom kennismaken met RBC Slash tijdens de sportbeurs.
BADMINTON HBV Een fanatiek potje badminton? HBV biedt u de mogelijkheid!
BASKETBAL DE HOPPERS Altijd met plezier en in een leuk team willen basketballen? Bij de Hoppers kan dat! Maak kennis met basketballen tijdens de sportbeurs.
BEWEGEN VOOR OUDEREN STICHTING NETWERK Op zoek naar een sportmaatje? Of wilt u meedoen met Meer Bewegen voor Ouderen, Tai Chi, Koersbal of stijldansen? Stichting Netwerk helpt je erbij!
BOKSEN / KICKBOKSEN PROXIMAL-ZONE Boksen/Kickboks op een stootkussen. Poximal-Zone leert het je allemaal!
DANS DANSCHOOL VERBIEST EN DANCE IMPRESSION Is dansen je passie? Maak van je passie je sport, en maak kennis met Dansschool Verbiest.
DANS DANSSCHOOL MOVES Ben je op zoek naar een danschool met een breed aanbod. U kunt kennis maken met Dans, Zumba, Steps of Aerobics.
DANSMEDITATIE RIMKE 5 RITMES Wil je tot rust komen? 5 ritmes gaat je helpen om eenvoudige bewegingsvormen toe te passen.
FITNESS / KICKBOKS / KINDEREN IN BEWEGING / 55+ TRAINING GENERATION GYM Zoek je een leuke sportschool met een breed aanbod zoals kickboks en fitness met persoonlijke begeleiding? Maak kennis met buikspier, kickboks en conditie training tijdens de sportbeurs.
G-HANDBAL SEW ROLSTOELHANDBAL Maak kennis met rolstoelhandbal. U kunt een kort parcour afleggen waarna u op doel schiet inclusief snelheidsmeting.
G-HOCKEY WEST-FRIESE HOCKEYCLUB HOORN Doe mee aan G-hockey tijdens de sportbeurs.
HARDLOPEN MARATHON HOORN Schutz Marathon Hoorn laat zien waarom je vooral op 21 mei 2017 moet mee doen.
HOEPELFIT HAPPY ROTATIONS Happy Rotations laat u kennis maken met Hoopfit voor 55+.
INDOOR BOWLS INDOOR BOWLS VERENIGING B.Z.H. Maak kennis met Indoor Bowls Vereniging B.Z.H tijdens de sportbeurs.
INFORMATIESTAND SPORTOPBOUWWERK/SPORTSERVICE Kom langs bij de stand voor meer informatie over de activiteiten van het Sportopbouwwerk en Sportservice.
INFORMATIESTAND FYSIO CENTRUM HOORN Fysiocentrum Hoorn is er bij met een leuke Flywheel training!
INFORMATIESTAND UNIVE REGIO+ Univé Regio+ steunt lokale maatschappelijke initiatieven via het Ledenfonds. Ook is het mogelijk om regionale sponsoring aan te vragen. Meer informatie op de stand tijdens de sportbeurs.
INFORMATIESTAND OMRING Bij Omring maakt u een proefrit op de duofiets, krijgt u een proefles walking football of probeert u yoga voor ouderen. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de health check.
INFORMATIESTAND 1. HOORN De medewerkers van 1. Hoorn kunnen u infomeren en enthousiasmeren over de vele beweegactiviteiten in Hoorn en omgeving.
INFORMATIESTAND VRIJWILLIGERSPUNT WEST-FRIESLAND Wil je ergens aan de slag? Kom langs voor een gezellig praatje en de leukste vacatures. Vrijwilligerpunt helpt je erbij.
INFORMATIESTAND HUIS VOL COMPASSIE De psychologen van Huis vol Compassie geven je advies over gezonde voeding en bewegen. het uiteindelijke doel is dat je lekker in je vel zit.
INFORMATIESTAND DEMENTALENT DemenTalent, heeft specifieke kennis en ervaring uit de verschillende projecten op het gebied van dementie, denkt out of the box en brengt cultuurverandering op gang.
INFORMATIESTAND OUDERENRAAD Maak kennis met de Ouderenraad van Hoorn. U bent van harte welkom bij de stand op de sportbeurs.
INFORMATIESTAND MEE & DE WERING Onderweg uw hand opsteken naar andere scootmobielers? Blijf in beweging en informeer bij de stand van MEE & de Wering
INFORMATIESTAND SPORTCENTRUM HOORN Bent u opzoek naar een sportschool met een breed aanbod en de leukste mensen? U kunt terecht bij Sportcentrum Hoorn. Meer informatie bij de stand op de sportbeurs.
INFORMATIESTAND DOMOTICA / BELEVINGSCENTRUM Ontdek slimme oplossingen waarmee u tot op hoge leeftijd comfortabel kunt blijven wonen in uw eigen huur- of koopwoning.
INFORMATIESTAND HEALTH CENTER HOORN Kom langs de stand voor meer informatie over Health Center Hoorn.
JEU DE BOULES DE BOULEDOZERS Voor gezelligheid maakt u kennis met De Bouledozers. Speel een potje jeu de boule tijdens de sportbeurs.
JUDO PASCAL PROPER JUDOSCHOOL Judoschool Pascal Proper laat u kennis maken met Judo, Tuimeljudo en Val trainingen.
KARATE KARATEVERENIGING FUNAKOSHI Leer jezelf verdedigen, en kom kennis maken met allerlei verschillende karateoefeningen!
KARATE / JIU-JITSU BUDOSCHOOL TON NEUHAUS Discipline, kracht, uithoudingsvermogen, verdediging en een leuke sportschool met de juiste begeleiding? Budoschool Ton Neuhaus staat klaar voor jong en oud! Volg een proefles tijdens de sportbeurs.
KORFBAL ADOS Wil je weten hoe goed je richtingsgevoel is? Kom dan kennis maken met ADOS tijdens de sportbeurs en doe mee met een schot-training.
KUNG FU / DANS MINH ZONE Bent u geïnteresseerd in een vechtsport, met verdediging en kracht? Minh Zone staat voor u klaar.
KUNSTRIJDEN WESTFRIESCHE KUNSTRIJ CLUB Kom kennis maken met een spinner- droog training en on-ice begeleiding.
KUNSTSCHAATSEN KUNSTSCHAATS VERENIGING HOORN Demonstratie op snow withes (kunstschaatsen op wielen)
SCHAKEN SCHAAKVERENIGING CAISSA-EENHOORN Bent u een echte schaaklief hebber? Schaakvereniging Caissa-Eenhoorn biedt u de mogelijkheid!
SCHOONRIJDEN SCHOONRIJGROEP HOORN De trainingsgroep in Hoorn telt ongeveer 30 actieve leden. Kom kennis maken tijdens de sportbeurs.
SPORTDUIKEN ATLANTIC DUIKCENTRUM Maak kennis met Atlantic Duikcentrum bij de informatiestand op de sportbeurs.
SPORTWANDELEN STICHTING SPORTWANDELSCHOOL Volg een wandel bootcamp of nordic walking les of doe mee aan de 2 km wandeltest.
SQUASH SQUASHOORN Vindt u het leuk om een lekker potje te sqaushen? SquasHoorn is er bij met een opblaasbare mini squashbaan!
TAFELTENNIS DISNIERATS Een leuk spelletje Tafeltennis voor jong en oud? Disnierats is er ook bij!
TAFELTENNIS TAFELTENNISSCHOOL WEST-FRIESLAND Leuk potje tafeltennissen? Tafeltennis school West-Friesland is er voor u!
TAI CHI TAI CHI HOORN Wilt u uw energieniveau verhogen, en in evewicht komen. Doe dan mee met Tai Chi tijdens de sportbeurs!
TAI CHI CHI POWER Chi Power laat u kennis maken met Tai Chi Tao, losse bewegingen en de korte 5 elementen!
TENNIS TENNISSCHOOL ALL-IN (TV HOORN/TV SWAEGH/LTC WINGS EN DE BALLETUIN Zin in een leuk tennispelletje? En een leuke tennistraining? Tennisschool All-In is er voor u!
TENNIS TV DE HULK TV de Hulk heeft de leukste tennisspelletjes voor jong en oud!
TENNIS TV HOORN Tennisen op niveau? TV de Hoorn helpt u er met plezier mee!
TRIAL BIKE TRIAL BIKE Doe mee met een leuke trial bike clinic!
TURNEN HG&TC Doe gezellig mee met verschillende onderdelen van het turnen, zoals op de tumblingbaan, trampolinespringen, oefeningen op de mat, de bank of op een paddenstoel.
VOETBAL SV ALWAYS FORWARD Doe gezellig mee met een coördinatie training, en versterk het team bij Always Forward.
VOETBAL WESTFRIEZEN Kom naar het voetbalplein tijdens de sportbeurs voor leuke voetbal activiteiten.
VOETBAL HSV SPORT Kom naar het voetbalplein tijdens de sportbeurs voor leuke voetbal activiteiten.
VOETBAL VV DE BLOKKERS Kom naar het voetbalplein tijdens de sportbeurs voor leuke voetbal activiteiten.
VOETBAL VV HOLLANDIA Kom naar het voetbalplein tijdens de sportbeurs voor leuke voetbal activiteiten.
VOLLEYBAL VOLLEYBALVERENIGING NEOS Ben je een team-player? En kan je goed overweg met een bal. Maak dan kennis met Volleybalvereniging NEOS tijdens een potje volleybal op de sportbeurs.
WIELRENNEN WATT CYCLING CENTER WEST-FRIESLAND Kom kennis maken met de Wattbikes van Watt Cycling Center West-Friesland.