Neem een plons

Wil je graag sporten, maar weet je nog niet precies wat? Dan is sportbeurs ‘Hoorn Beweegt’ een ideale manier om met diverse zwem-/watersporten kennis te maken.

Lokale zwemverenigingen pakken groots uit met demonstraties en activiteiten in Zwembad De Waterhoorn. Tussen 12.00 en 16.00 uur kan iedereen gratis kijken en meedoen in het zwembad aan de Holenweg. Bekijk vanaf de tribune hoe diverse zwemverenigingen vele spectaculaire demonstraties geven of doe actief mee en beleef een unieke ervaring.

Wat wil je doen?
Doe mee aan reddingszwemmen en leer wat zwemmend redden inhoudt, beleef een duikles, speel mee met een waterpolowedstrijd, of ga de sportieve strijd aan met mede deelnemers tijdens een competitie wedstrijdzwemmen. Ook kun je meedoen met vin-zwemmen. Dat is een hele grote zwemvlies waar beide voeten in zitten zodat je wel een zeemeermin lijkt. Volop keuze dus.

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteiten doe je bij de diverse verenigingen of bij de receptie van het zwembad. Bij deelname is het dragen van zwemkleding verplicht.