Blog

30 augustus 2016

Wethouder Ben Tap: Kom ook in beweging!

Tijdens de feestdagen maken veel mensen goede voornemens. Het meest gekozen goede voornemen is om meer te gaan bewegen. Helaas blijft het vaak bij een voornemen. Hoorn kent veel verschillende (sport)verenigingen. Bij de meeste van deze vereniging kunt u wekelijks in groepsverband bewegen. Dat is niet alleen heel gezond maar meestal ook heel gezellig. U ontmoet andere mensen van uw eigen leeftijd waarmee u samen kunt sporten.

Plezier staat voorop

Sporten kan op diverse niveaus. Van wedstrijd en competitieniveau tot recreatief. Als u maar gaat bewegen. Plezier hebben staat altijd voorop! Dat is ook altijd de insteek van de vele activiteiten van ons Sportopbouwwerk.

Wilt u weten welke sportieve activiteit en/of welke vereniging het beste bij u past? Kom dit dan ontdekken tijdens de komende Sportbeurs Hoorn Beweegt. Dan presenteren meer dan 60 verenigingen zich aan u op het sportcomplex Holenweg. U kunt heel veel van de sporten en activiteiten ter plaatse zelf uitproberen. De vele vrijwilligers van alle plaatselijke sportverenigingen, dansgroepen en alle andere organisaties kunnen al uw vragen beantwoorden.

Mogelijkheden in overvloed

Een hoge leeftijd of een lichamelijke beperking zijn allang geen reden meer om niet te bewegen. Juist voor de ouderen of mensen met een beperking zijn er meer mogelijkheden dan ooit. Ook dat bewijzen we tijdens de Sportbeurs Hoorn Beweegt. Dus bent u jong of oud, snel of juist traag ter been? Ik zie u graag op zondag 11 september op het sportcomplex aan de Holenweg. De toegang is gratis.

Ben Tap, wethouder Sportzaken

Nieuws
redactie
About redactie

Sportopbouwwerk Hoorn is een uitvoerende tak van de Gemeente Hoorn. De mensen van sportopbouwwerk organiseren opbouw- en wekelijkse activiteiten voor de Hoornse inwoners. Hierbij ligt het accent op stimuleren, activeren en motiveren om meer te bewegen.